Yetenekli Minikler Gelenleri Şok Etti

Yetenekli Minikler Gelenleri Şok Etti
Darende Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen resim sergisi görücüye çıktı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, okuldaki serginin açılışında, bu tür etkinliklerin öğrencilerin yaşamlarına olumlu yönde etki ettiğini belirterek, öğrencileri ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. Okul Müdürü Hikmet Altınok ise kendilerine emanet edilen öğrencileri topluma faydalı şekilde mezun etmek için çaba sarf ettiklerini anlatarak, eğitim ve öğretim başarısının yanı sıra öğrencilere resim gibi beceriler kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Resim öğretmeni Aynur Yıldırım ise öğrenciler tarafından yapılan minyatür, karakalem, akrilik, suluboya, pastel boya, yağlı boya tablolar, kolaj çalışmaları, mozaik ve kesip yapıştırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Veliler Bu Yetenekli Miniklere Şaşırdı

Kısa süre içinde değerli ve özel eserlerin ortaya çıktığını ifade eden Yıldırım,

"Kurs süresince çok yetenekli öğrencilerimiz olduğunu gördük. Velilerimiz, kendi çocuklarının bu yeteneklerini fark ettiklerinde gerçekten şaşkınlıklarını gizleyemedi. Amacımız, eğitimlerinin yanında sanatsal beceriler kazandırmaktı ve sanırım bu hedefe ulaştık. İlerleyen dönemde ise daha kapsamlı eserler ve sergiler düzenlemeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sergiyi gezen Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Müdürü Abdullah Süren de sanatın ve bilimin genç nesillere zamanında aktarılması gerektiğine vurgu yaparak, serginin hazırlanmasında emeği bulunan okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir