Yılmaz'ın kiralık olarak Beşiktaş'a dönmesi zor olacak

Yılmaz'ın kiralık olarak Beşiktaş'a dönmesi zor olacak

Bu nedenle savunma alanında dış yardım getirilmesi planlanmaktadır. Transfer sorularını aramaya devam edin, Masuaku'nun takımdan ayrılması durumunda siyah beyazlılar yeni sol bek için resmi çaba gösterecek, transferi bir an önce sonuçlandırın antrenmana gidin Arthur Masuaku spor salonunda sabah idmanına katıldı . Dele Alli, Welinton, Gedson Fernandes ve Jackson Muleka'nın yanı sıra sakatlıkları iyileşen DRC oyuncuları da kadroda yer alıyor Beşiktaş'ın İstanbul ve Antalya'daki dostluk maçları şimdiden gündemde. Siyah Beyazlılar, 29 Kasım Salı günü saat 19.00'da İstanbulspor ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, 2 Aralık Cuma günü  saat 19:00'da Fatih Karagümrük'ü sunuyor. 5-18 Aralık tarihlerinde shamrockbetting Antalya'da kamp kuran Siyah Beyazlılar, 8 Aralık Perşembe ve 11 Aralık Pazar günü Charleroi ile karşılaşacak

27 Kasım Pazar günü yapılacak Dünya Kupası ve Türkiye 1. Ligi devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? 2022  Dünya Kupası C Grubu 2. maçında Arjantin Meksika'yı 2-0 mağlup etti. Böyle bir sonuçla Arjantin grup aşamasındaki ilk galibiyetini aldı.  Meksika puan almadan ilk mağlubiyetini aldı. Arjantin son maçını Polonya ile oynayacak. Meksika, Suudi Arabistan ile karşılaşacak.

64. dakikada Arjantin'in yıldız oyuncusu Lionel Messi istediği golü kaydetti. Di Maria sağdan ortasını yaptı, topu Messi kontrol etti, top kalenin uzak shamrockbetting giriş köşesine gitti ve ceza sahası biraz genişledi: 1-0. 87. dakikada Güney Amerika ekibi farkı 2 sayıya yükseltti. Enzo Fernandez, Messi'nin pasıyla  sol köşeden ceza sahasına girdi ve Gutierrez'in araya girmesiyle harika bir şutla skoru eşitledi: 2-0. Dünya Kupası tarihinde 8. sırada. Golü atan 35 yaşındaki futbolcu, bu maçta Diego Armando Maradona ve Guillermo Stabile'i yakaladı. Gabriel Batistuta, milli takım seviyesinde futbolda en çok gol atan oyuncu olarak 10 golle Arjantinli oyuncu unvanını elinde tutuyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kerem Atakan Kesgin ile yakından ilgileniyor. Şenol Güneş, Valerian İsmail döneminin unutulan isimlerini geri getirmek için Dünya Kupaları arasında kadrodaki boşlukları kapatmaya odaklanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir