Yozgat Belediyesi Bozokspor, 2-0'lık Galibiyetle Liderliği Sürdürdü!

Yozgat Belediyesi Bozokspor, 2-0'lık Galibiyetle Liderliği Sürdürdü!
Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da gol fırsatları yakaladı, ancak skor değişmedi; Yozgat Belediyesi Bozokspor 2-0 kazandı.

11. Grup'ta 23. haftada Malatyaspor, kendi evinde liderlik için mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor'u ağırladı. Yeşiltepe Spor Kompleksi'nin 1 numaralı sahasında gerçekleşen maç öncesi güvenlik güçleri, stadyum çevresinde kapsamlı güvenlik önlemleri aldı.

4.webp

Karşılaşmanın oynanacağı stadyumun etrafına bariyer kuran ekipler, maça gelen taraftarları aramadan geçirdikten sonra tribünlere yönlendirdi. Farklı şehirlerden çevik kuvvet polislerinin de katıldığı maçta yüzlerce polis görev aldı.

5.webp

Malatyaspor-Yozgat Belediyesi Bozokspor maçını AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Sedef de izledi. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, maçın başlamasından önce sahaya inerek her iki takım futbolcularına da başarılar diledi.

Şahin Berker, Mahir Selenga Mısır ve Emrah Türkyılmaz hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya Malatyaspor; Ömer Halis Güven, Fatih Uludağ, Erhan Gözetlik, Fazlı Ayan, Veysel Gümüş, Oğuzhan Nemli, Emir Şen, Mert Berat Yaşar, Gökhan Özer ve Berkay Yüksel on biriyle çıktı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor ise Mücahit Atalay, Emin Altunay, Caner Taşkıran, Ahmet Üner, Tolga Alaca, Mustafa Aşan, Sefa Aksoy, Ekrem Sütçü, Umut Koray Öz, Mustafa Değirmenci ve Reha Kurt on biriyle mücadele etti.

6.webp

Yozgat Belediyesi Bozokspor, maçın 24. dakikasında Reha Kurt'un attığı golle 1-0 öne geçti. Yozgat ekibi, 45+1. dakikada Ahmet Üner'in golüyle skoru 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

7.webp

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki ekip de gol fırsatları buldu, ancak başka gol olmayınca Yozgat Belediyesi Bozokspor sahadan 2-0 galip ayrılarak hem liderliğini sürdürdü hem de şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir