Zabıta ekipleri sağlıksız gıdaya müsaade etmiyor

Zabıta ekipleri sağlıksız gıdaya müsaade etmiyor
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaz mevsimi öncesi şehir merkezinde gıda ürünü satan işyerlerini denetledi.Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Adıyaman'da insan sağlığını doğrudan etkileyen gıda...

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaz mevsimi öncesi şehir merkezinde gıda ürünü satan işyerlerini denetledi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Adıyaman’da insan sağlığını doğrudan etkileyen gıda sektörüne yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yaz mevsimi öncesi şehir merkezindeki market, bakkal, büfe, pastahane ve et ile et ürünü satan işyerlerinde hijyen ve ruhsat denetimi yapan ekipler, gerçekleştirdikleri denetimlerde ürünler kadar, çalışanların ve iş yerlerinin temizliğini de en ince detaylarına kadar inceledi ve şartlara uymayan iş yerlerinin eksikliklerinin gidermesi için iş yeri sahiplerine gerekli uyarıları yaptı. Konu ile ilgili bilgi veren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, iki hafta süren denetimler sonunda eksikliklerini gidermeyen iş yerleri hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını dile getirerek, tek gayelerinin vatandaşın daha sağlıklı gıda tüketmesi olduğunu belirtti.

Denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da Adıyaman Belediyesi yetkililerine ve Zabıta müdürlüğü ekiplerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir