15.000 TL faizsiz kredi kapanın elinde kalıyor! Şubesiz, masrafsız, trink veriliyor

15.000 TL faizsiz kredi kapanın elinde kalıyor! Şubesiz, masrafsız, trink veriliyor
Acil kredi arayanların imdadına Akbank yetişiyor. Mobil uygulamadan başvuru yapanlara tam 15.000 TL faizsiz kredi desteği açıklandı. Şube yok, masraf yok, trink ödeme yapılıyor.

Akbank nakit paraya sıkışan müşterileri için faizsiz kredi desteği başlattı. Şube yok masraf yok faiz yok. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapanlara anında 15.000 TL faizsiz kredi sunuluyor. Acil kredi ihtiyacı olanlar bu Kampanyayı satın kaçırmasın. Başvurular 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam ediyor. Başvuru işlemlerini yapanlara Ayrıca ekstra ihtiyaçları halinde 50.000 TL'ye kadar da düşük faizle kredi desteği sağlanıyor. Akbank'ın yeni Kredi kampanyasına başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Akbank müşterilerine özel yepyeni bir faizsiz kredi müjdesi geldi. Yeni müşteri olacaklar için başlatılan kampanya kapsamında 0 faizli 15.000 TL'ye kadar destek sağlanacak. Akbank faizsiz kredi kampanyasına başvurular şubeye gitmeden mobil uygulamayı üzerinden yapılacak. Sadece yeni müşteriler için geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2023 olarak açıklandı. Ayrıca ekstra nakit ihtiyaçlarına Akbank'tan düşük faizi kredi çözümleri de var. Akbank faizsiz kredi başvuru şartları ve merak edilen tüm detaylar haberimizde…

emekli-ek-odeme-1.jpg

AKBANK 15 BİN TL FAİZSİZ KREDİ VERİYOR

Müşterilerine özel kampanyaları ile son dönemlerde dikkatleri üzerine toplayan Akbank'tan yeni bir duyuru daha geldi. Faizsiz kredi desteği vermeye hazırlanan Akbank, yeni müşteri olacaklar için mobil uygulama üzerinden başvuru şartı ile tam 15.000 TL destek ödemesi sağlıyor. Akbank faizsiz Kredi kampanyasında aynı zamanda 3 ay ödeme erteleme imkanı da var.

31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli kampanyaya başvuru yapmak isteyenlerin Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına yüklemeleri ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamaları gerekiyor. Akbanklı olarak hemen 0 faizli kredi kullanma fırsatına siz de sahip olabilirsiniz.

faizsiz-kredi-1.jpg

AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasına başvuru şartları ile oldukça kolay. 18 yaşından büyük olan ve bankalarla herhangi bir borç problemi bulunmayan ve gelir belgesi bulunan herkes Akbank'tan kredi alma hakkına sahip oluyor.

Ekim ayın sonuna kadar devam edecek olan faizsiz kredi aynı zamanda acil kredi desteği olarak da biliniyor. 6 ay vadeli olarak verilen Akbank 15.000 TL faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler 31 Ekim 2023 tarihini not etsin. Kampanyaya son başvuru tarihi Ekim ayı sonu olarak açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir