2 Ayda Bir Yeni Konutlar Hak Sahiplerini Bulacak

2 Ayda Bir Yeni Konutlar Hak Sahiplerini Bulacak
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Malatya'da her 2 ayda bir kura çekileceğini belirterek, vatandaşların yeni konutlarına kavuşacağını ifade etti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin büyük tahribata neden olduğu Malatya'da, devlet-millet el birliğiyle daha güzel bir Malatya inşa edeceklerini vurguladı. Yaraların sarılması için gece gündüz çalışacaklarını belirten Taşkın, hükümetin deprem bölgesini öncelikli olarak ele aldığını ifade etti. Kalıcı konutlar, köy evleri ve altyapı çalışmalarının tamamlanana kadar çaba harcayacaklarını söyledi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK!

Vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart Çarşamba günü kent merkezinde düzenlenecek olan miting programında davet eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın,

“İnşallah devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde hem kalıcı konutlarda hem de yeni çarşı çalışmalarında inşatlarımız hızla devam ediyor. Yapımı tamamlanan 6 bin 181 konut geçtiğimiz günlerde hak sahiplerine teslim edildi. İnşaatlar tamamlandıkça iki ayda bir kura çekimleri devam edecek. 20 bin konutta çalışmalar sürüyor. Önceliğimizi depremin enkazını kaldırmaya verirken rutin belediyecilik işlerini de aksatmayıp 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi’nin inşası için gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir