40’lı tuvalet kağıdına DEV İNDİRİM! Market market gezmeyin, burada neredeyse BEDAVA

40’lı tuvalet kağıdına DEV İNDİRİM! Market market gezmeyin, burada neredeyse BEDAVA
Tuvalet kağıdı fiyatlarına gelen dev indirim kaçmaz. 40'lı tuvalet kağıdı fiyatı o markette neredeyse bedavaya düştü. İndirimli tuvalet kağıdı almak isteyen vatandaşa güzel haber…

Günlük hayatta hijyeni sağlamak için en önemli ürünlerden biri olan tuvalet kağıdı fiyatlarına özellikle koronavirüs pandemisi ile birlikte devasa zamlar geldi. Hijyen ürünleri ve kağıt ürünleri her geçen gün fiyat artışı yaşamaya devam ederken vatandaşlar da temel ihtiyaçlarına ulaşmakta güçlük çekiyor. Aile bütçesinden kızmak zorunda kalan vatandaşa güzel haber verildi. Tuvalet kağıdı fiyatlarına dev indirim uygulandı. O Market öyle bir fiyat indirimi yaptı ki 40'lı tuvalet kağıdı neredeyse bedavaya satılıyor. Tuvalet kağıdı indirimi bekleyenler için güzel haber az önce geldi. Market market gezmeyin bu markete uğrayarak tuvalet kağıdını indirimli alın.

Tuvalet kağıdı indirimi son dakika haberi geldi. Öyle bir fiyata düştü ki market market gezseniz bile böyle bir indirim bulamazsınız. İndirimli tuvalet kağıdı fiyatları o markette dibe çekildi. Peki hangi markette tuvalet kağıdı indirimi var? İndirimli tuvalet kağıdı fiyatları ve detaylar haberimizde…

MİGROS'TA DEVASA TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ BAŞLADI

Türkiye'de en ucuz satış yapan Market zincirlerinden biri olan Migros'ta bu defa tuvalet kağıdı indirimi dikkat çekiyor. Peş peşe indirim kampanyaları ile vatandaşa ekonomik alışveriş imkanı tanıyan Migros markette 40'lı tuvalet kağıdına %23 oranında indirim yapıldı. Migros markette bu indirim sonrası tuvalet kağıdı fiyatları 169,90 TL'ye geriledi.

Kısa süreliğine tuvalet kağıdı indirimi uygulayan Migros Market bu Kampanyayı hem sanal marketten hem de mağazalardan yapıyor. Migros markette hesaplı alışveriş yapmak isteyenlerin Money kart ya da Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor.

tuvalet-kagidi-indirimi-2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir