AK Parti İlçe Başkanı Kahveci, Deprem Konutu İddialarını Reddetti

AK Parti İlçe Başkanı Kahveci, Deprem Konutu İddialarını Reddetti
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 17 Şubat'taki kura çekiminde deprem konutu çıktığı iddialarını reddetti.

Kahveci, hakkındaki iddia ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bazı haber kaynakları ve televizyon kanallarında ortaya atılan bu suçlamalar hakkında, ilgili kişilerle yapılan görüşmeler sonucunda durumu anlatmıştık. Ancak bugün geldiğimiz noktada, bazı siyasi parti temsilcileri tarafından temelsiz bir şekilde seçim propagandası amacıyla bu gerçeğe aykırı iddialar tekrarlanmaktadır. İddiaları çürütmek yerine, bu kişilerin uydurduğu asılsız konularla uğraşmak istemiyoruz. Şahsımı değil, partimizi yıpratmaya çalışan bu kişilere milletimiz gerekli cevabı sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı.

"Herkes bilmelidir ki TOKİ çekilişinde adı çıkan kişiyle hiçbir ilgim yok" diyen Kahveci, "Bu isim sadece bir tesadüften ibarettir. Bu tesadüfün üzerine gidilmeden, bu konuyu yanlış bir şekilde anlatanları ve partimizi bu mesele üzerinden kötülemeye çalışanları Allah'a havale ediyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yalanları uydururlarsa uydursunlar, 31 Mart yerel seçimlerinde belirlediğimiz hedefimize engel olamayacaklar" dedi.

Kahveci, şu anda oturduğu evin kayıtlarda az hasarlı olarak geçtiğini ve herhangi bir hak talebinde bulunmadığını da ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir