AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er Oldu

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er Oldu
AK Parti içerisinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sami Er olduğu ve bu durumun il başkanlığına iletilmiş olduğu bildirildi.

AK Parti'de yarın düzenlenecek aday tanıtım toplantısı öncesi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı büyük bir merak konusuydu. Mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan ile 2008-2011 yılları arasında Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yapan Sami Er'in isimleri öne çıkarken, toplantı öncesinde ismin kesinleştiği belirlendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki toplantıda Sami Er'in aday olarak açıklanacağı, konunun AK Parti Malatya İl Başkanlığı'na tebliğ edildiği öğrenildi.

SAMİ ER KİMDİR?

1963 yılında Malatya’da doğan Sami Er, ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1989 yılında mezun olan Er, yüksek lisans eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı'nda Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir