Akbank ve Vakıfbank hesabı olanlara müjde! Faizsiz 60 bin ve 500 bin TL

Akbank ve Vakıfbank hesabı olanlara müjde! Faizsiz 60 bin ve 500 bin TL
Akbank ve Vakıfbank hesabı olanlara müjde! Akbank ve Vakıfbank faizsiz olarak 60 bin tl ile 500 bin tl arasında nakit desteğini duyurdu. Akbank ve Vakıfbank kampanyası ses getirdi.

Akbank ve Vakıfbank hesabı olanlara müjdeli haberi verdi. En çok kullanılan bankalardan biri olan Akbank ve Vakıfbank müjdeli haberi ses getirdi. Son dakika olarak iki bankadan vatandaşlara güzel haber geldi!

Akbank ve Vakıfbank hesabı olanlara peş peşe müjdeler!

Akbank ve Vakıfbank kredi kartı olan kişilere müjdeli bir haber verd. Harcalamalara faizsiz olarak 5 taksit fırsatı vatandaşlar arasına sevinç yarattı. İşte Akbank ve Vakıfbank o kampanyaları!

Akbank sms ile katılabilirsiniz!

akb.webp

Akbank gece yarısı vatandaşlara müjdeli haberi verdi. 100 TL ile 500 bin TL arası peşin harcamaları faizsiz ve ücretsiz 5 taksit yapacağını duyurdu. Son gün 31 Ekim olarak veren Akbank kampanya detaylarını açıkladı!

1- 31 Ekim tarihine kadar geçerli 100 TL ile 500.000 TL arasında kampanyaya Taksit5 yazarak 4566 sms göndermeniz gerekiyor.

2- Bireysel ve ticari Troy kredi kartları, ek kart ve sanal kartlar katılabilir

3- Bir müşteri en fazla 2 milyon TL olarak katılabilir

4- Kampanya sanal pos dahil edildi

Vakıfbank kampanyası ses getirdi!

vakf.webp

Vakıfbank her 100 TL ile 60 bin TL arası peşin alışverişinizi faizsiz 5 ay taksitlendirebileceğiniz kampanyasını duyurdu. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan kampanya şartları belirlendi.

1- Vakıfbank ile 31 Ekim 2023 tarihine kadar tek seferde yapacağınız her 100 tl ile 60 bin tl arası peşin e-ticaret alışverişlerinizi faizsiz 5 ay erteleyebilirsiniz.

2- Alışverişinizden en az 1 gün sonra taksit talebinizi iletmeniz gerekmektedir.

3- 3 Kasım 2023 tarihine kadar taksit talebi iletilebilir.

Akbank ve Vakıfbank faizsiz 5 ay ertelemeli kampanyası vatandaşlar tarafından çok sevildi ve diğer bankalardan benzer kampanyalar bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir