Arguvanlılardan Güçlü Destek

Arguvanlılardan Güçlü Destek
CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, Ankara ve İstanbul'da Arguvanlılarla bir araya geldi, destek sözü aldı.

CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, Ankara ve İstanbul'daki Arguvanlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Eren, Arguvan'a her zaman destek olan vatandaşlardan güçlü destek sözleri aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, hafta sonu partisinin Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Ardından, Arguvan Ankara Derneği'ni ziyaret eden Eren, dernek başkanı Asım Aydoğdu ve üyeleriyle istişarelerde bulundu. Belediye başkan adayı Ersoy Eren, İstanbul programına Onursal Adıgüzel'in Ataşehir'deki seçim ofisini ziyaret ederek başladı.

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel'in seçim kampanyası sırasında, babası Mehmet Adıgüzel ile bir araya gelerek başarılarını paylaştı.

Daha sonra Eren, İçerenköy CHP Temsilciliği'ni ziyaret ederek belediye meclis üyesi adayı olan Arguvanlı Hüseyin Gültekin ve partililerle bir araya geldi.

Ersoy Eren'in son durağı İstanbul Arguvan Merkez Derneği oldu. Dernek başkanı Doğan İnanmaz'ın ev sahipliğinde İstanbul'da yaşayan Arguvanlılar ile bir araya gelen Eren, projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Arguvan için yapılması gerekenlerin tartışıldığı toplantının ardından, CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Eren'e Arguvanlılar'ın tam destek vereceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir