Başkan Adayı Veli Ağbaba Vaadini Bildirdi

Başkan Adayı Veli Ağbaba Vaadini Bildirdi
CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Malatya’nın en büyük milliyetçisi benim” açıklamasında bulundu.

CHP İl Başkanlığı önünde partililere hitap eden Ağbaba, “Malatya yok olmuş, yerle bir olmuş, tarla olmuş birleri hiçbir şey yokmuş davranırken şehrin sesini ben duyurdum, Malatya’yı ben gündeme getirdim” şeklinde konuştu.

Ağbaba, “Hodri meydan” diyerek “Malatya’nın evladı, aşığı, milliyetçisiyim. Benden daha büyük Malatya milliyetçisi yok. Malatya’nın siyasetçileri içinde en büyük milliyetçi Veli Ağbaba’dır” sözlerine yer verdi.

“Malatya’yı ayağa kaldıracağım” diyen Ağbaba, şu sözleri dile getirdi:

“İlk vaadim; herkesin yüzünü güldürecek Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni yapacağım. Bir iddia ile yola çıkıyorum. Yakamda CHP rozeti var. Bugün çıkarıp, tüm Malatya'nın belediye başkanı olacağım.”
Veli Ağbaba, yakasındaki CHP rozetini çıkararak, İl Başkanı Barış Yıldız’a takdim etti.

Malatya’nın depremden sonra tarlaya döndüğünü ve hala tarla görünümünde olduğunu ifade eden Ağbaba, “Ben, Malatya ittifakının adayıyım. Malatya’nın havası kirlendi. Doğru yönetim olmadığı için asbestle karşı karşıyayız. Yıkılmayan binalar var. Malatya’da ev yok, kiralar 5-6 kat arttı. Konteynerlere problem yaşanıyor. Malatya’da güvenlik problemi var, bu kenti yönetenler ne yapıyor? Belediye Başkanı olursam tüm bunları çözeceğim. Kavga için gelmiyorum, hoş görü tohumları ekmek için geliyorum.” şeklinde konuştu.

Ağbaba, her yere eşit hizmet vereceğini ifade ederek, “Zenginlerin değil fakirlerin belediye başkanı olmak için geliyorum” dedi.

Şatafata ve gösterişe son vereceklerini kaydeden Ağbaba, “Şatafata son vereceğiz. Bu memleketi bir grup tarafından yönetenlerden hesap soracağız” diye konuştu.

Ağbaba, bütün okullarda çocuklara ücretsiz su ve süt desteği ile burs vereceklerini belirtti.

Veli Ağbaba, emeklilere her ay destek vereceklerini ifade ederek, tarımı destekleyeceklerini söyledi.

Ağbaba, Malatya ekonominin can damarı olan kayısıya da destek vereceklerini ifade etti.

Esnafa da sahip çıkacaklarını dile getiren Ağbaba, Malatya’da hiçbir esnafın sahipsiz kalmayacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir