Başkan Çınar Pazar Tezgahlarını Gezdi

Başkan Çınar Pazar Tezgahlarını Gezdi
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede kurulan farklı pazar alanlarını birebir ziyaret ederek esnaflarla ve vatandaşlarla buluştu.

Pazar tezgahlarını birebir ziyaret ederek esnafların taleplerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alışveriş yapan vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti.

Vatandaşların beklenti ve sorunlarını çözmek adına birlikte çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çınar, pazara özgü ürünleri de inceledi.

Mahalle ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, etkili çözümler üretmeye odaklandıklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,

“İlçemizin farklı bölgelerine kurulan pazar alanlarımızın temiz ve düzenli olması, esnaflarımızın rahat bir ortamda ürününü satması, vatandaşlarımızın da gönül rahatlığıyla mutfak alış verişini yapması içinde tüm imkanlarımızı seferber ettik. Esnaflarımız toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, sahaya hakim, vatandaşlarımızla iç içe, şehrimizin ekonomik yönden güçlenmesi için fedakarlıkta bulunan insanlardır. Yaşadığımız zor günlerde gerek konteyner çarşılardaki yerini alan gerekse de pazar alanlarında ticaretini sürdüren esnaflarımızın bu fedakârlığını milletimiz asla unutmayacaktır. ” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir