Battalgazi'yi Yükseltmek İçin Birlik ve Beraberlik: Bayram Taşkın

Battalgazi'yi Yükseltmek İçin Birlik ve Beraberlik: Bayram Taşkın
Seçimdeki mesajı: "Battalgazi için birlik ve beraberlikle, devlet ve millet el ele vererek Malatya'yı ayağa kaldıracağız."

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, İnönü Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Taşkın, esnaf ve vatandaşların AK Parti'ye olan güvenini vurgulayarak, zor günlerin geride kalacağına inandığını belirtti. Ayrıca, depremlerde büyük zarar gören Malatya'nın, devlet ve milletin el ele vererek birlik beraberlik içinde ayağa kaldırılacağını söyledi.

Taşkın, önümüzdeki günlerde halkla paylaşacakları projelerini aktararak, önceliklerinin depremin yaralarını sarabilmek olduğunu ifade etti. Malatya'nın yeniden inşası için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Taşkın, kamuoyunu bilgilendirme ve destekleme konusundaki çabalarını sürdüreceklerini de dile getirdi.

“İNŞAAT SÜRESİNİ 5 AY ÖNE ÇEKTİ”

Yeni çarşı çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşan Taşkın, altyapı çalışmaları kapsamında 12 bin fore kazık çalışması yapılan yeni çarşı da çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek,

“Geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile verimli görüşmeler yaptık. Bakanımızı müjdeyi vererek inşaat süresini 5 ay öne çekti. Biraz daha sabır inşallah yılsonu 2025 yılı başında bütün kardeşlerimizi yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkânını açacaktır. Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır diliyorum. “ dedi.

Deprem enkazını kaldırmanın, Bayram Taşkın'ın öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Taşkın, aynı zamanda rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmayacaklarını ifade etti. Özellikle Akpınar Çarşı bölgesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Taşkın, Battalgazi sınırları içinde bulunan 24 rezerv alanında da yerinde dönüşüm için çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Malatya genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra, Akpınar Çarşı bölgesi ve rezerv alanlarındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Taşkın, bu projelerle ilçenin kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir