Bir Yılda 22 Bin Çağrı Çözüm Buldu

Bir Yılda 22 Bin Çağrı Çözüm Buldu
Son bir yılda, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait istek ve şikayetlerini telefonla Çağrı Merkezi'ni arayarak ileten vatandaşların 22,248 talebinin neredeyse tamamı çözüme kavuşturuldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi, son bir yıl içinde gelen 22,248 talebin neredeyse tamamını sonuçlandırdı. Ayrıca, 2023 yılında Çağrı Merkezi, 185,726 çağrı kaydı oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, Malatyalılara yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde ulaştırmak, anlık sorunlara çözüm getirmek ve aksaklıkları gidermek amacıyla halka kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaşamı her alanda kolaylaştırmak için önemli çalışmalar gerçekleştirirken, Çağrı Merkezi haftanın 7 günü, 24 saat kesintisiz hizmet vererek vatandaşların Belediyeye gelmeden istek, talep ve şikayetlerini karşılamayı sürdürüyor. Çağrı Merkezi, gelen istek, talep ve şikayetleri ilgili birimlere yönlendirerek kısa sürede sonuçlandırma hedefini sürdürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir