Borçlar siliniyor! Cumhurbaşkanı talimat verdi Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Ziraat kesenin ağzını açtı

Borçlar siliniyor! Cumhurbaşkanı talimat verdi Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Ziraat kesenin ağzını açtı
Cumhurbaşkanı talimatı ile tüm borçlar siliniyor. Az önce bankalardan ardı ardına açıklama geldi. Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Ziraat borç kapatma kredisi başladı…

Borcu dağ gibi büyüyenlere müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalar harekete geçti. Borçlarını daha kolay yönetmek ya da daha kolay kapatmak isteyenler için borç kapatma kredisi desteği başladı. Bankalar borç kapatma kredisi kampanyası için Düğmeye bastı. Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Ziraat borç kapatma kredisi başladı. Devlet destekli borç kapatma kredisi şartları ve detaylar da netleşti.

Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler için Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalar harekete geçti. Akbank Yapı Kredi İş Bankası ING TEB Ziraat ve daha birçok banka borç kapatma kredisi kampanyalarını peş peşe duyurdu. Vatandaşın son dönemlerde büyüyen borcunun ödemesinin kolaylaştırılması için avantajlı borç kapatma kredileri geldi. Hem bireysel hem de ticari kredilerde faiz oranları düşürülürken borç kapatma kredisi almak isteyenler için başvuru şartları da kolaylaştırıldı. Peki devlet destekli borç kapatma kredisi veren bankalar hangileri? Borç kapatma kredisi şartları neler?

borc-kapatma-kredisi-1.jpg

DEVLET DESTEKLİ BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BANKALAR

Birçok banka devlet destekli borç kapatma kredisi için kolları sıvadı. Cumhurbaşkanı talimatıyla alınan kararlar doğrultusunda bankalardan hem bireysel hem de ticari müşterilere yönelik borç kapatma kredisi desteği başladı. Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler ekim ayı bitmeden Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB, Ziraat Bankasının devlet destekli Kredi kampanyalarına bakabilir. Bu kampanyalar kapsamında 100.000 TL'ye kadar Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi veriliyor.

CUMHURBAŞKANI BORÇ KAPATMA KREDİSİ ALMA ŞARTLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine vatandaşların borç ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla başlatılan borç kapatma kredisi kampanyalarında 100.000 TL'ye kadar borcunuz bir kalemle siliniyor. Borçlarını tek bir çatı altında toplayarak daha kolay ödenmesini sağlamak amacıyla başlatılan yeni kampanyaya katılmak isteyenlerin Borç kapatma kredisi veren bankaların şubelerinden mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru işlemleri Online olarak da yapılabiliyor.

Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler için şartlar sadece bankaların Kara listesinde olmamak. Borcunuz olsa bile kara listeye girmediğiniz süre boyunca bankalara başvuru yaparak borç kapatma kredisi desteği alabilirsiniz. Borç kapatma kredisi alanlar daha düşük faiz oranı ve daha uygun geri ödeme koşulları ile birikmiş borçlarını tek bir çatı altında toplayarak ödeme şansına sahip oluyor.

borc-kapatma-kredisi-2.jpg

31 EKİM 2023 TARİHİNE KADAR BAŞVURU YAPANLAR ALIYOR

Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi desteği kampanyaları bugün itibariyle başladı. Bankaların tüm başvuru adreslerinden başvuru işlemlerinizi yaparak 31 Ekim 2023 tarihine kadar borç kapatma kredisi desteğinden yararlanabilirsiniz. Kampanyaya katılım gösterenler aynı gün içinde borç kapatma kredisi kullanabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir