Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişte

Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişte
Yatırımcılar tarafından gün içerisinde en çok araştırılan konuların başında Borsa İstanbul verileri geliyor. 21 Kasım 2023 Salı sabahı verileri bekleniyor.

Ekonominin zorlu ve düzensiz geçtiği dönemlerde vatandaşlar yatırımlarını ve yatırım yaptıkları paraların durumlarını ne olacak hakkında merakla araştırmalara devam ederken borsa tarafının yatırımcıları borsa açıldı mı sorularıyla veya BIST 100 endeksi güne nasıl başladı gibi araştırmalarını sürdürüyor.

bist-2.jpg

Borsa'nın açılmasına dakikalar kala verilerin paylaşılmasıyla gün içinde yapılacak olan hamlelerin tahminlerini düşünmek isteyen yatırımcıların sabırsızlıkla bekliyor.

bist-3.webp

Geçtiğimiz gün, BIST 100 endeksi yüzde 1,18 değer kazanarak günü 7.946,37 puanla kapattı. Bankacılık ve holding endeksi zirveye ulaşmıştı. Dünün en çok kazanç sağlayan hisseleri, finansal kiralama faktoring sektörü, en çok kaybettiren hisseleri ise sigorta olmuştu.

borsa-1.webp

21 Kasım 2023 Salı Günü Borsa Nasıl Başladı?

21 Kasım 2023 Salı günü Borsa İstanbul verileri seans başlayınca belirli olacaktır.

İsrail-Filistin savaşı nedeniyle yükseliş trendini devam ettiren Borsa verileri, ABD'den gelen FED faiz artırımı gelişmeleriyle piyasalar da olumlu etkiler sergiledi. FED'in faiz artırmama ihtimali güçlendi.

BIST 100 endeksinde direnç aralığı 8.000 ile 8.180 puanları seviyesindeyken, destek seviyeleri 7.730 ile 7.590 puan arasında oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir