Can Güvenliği İçin Çözüm Bekliyoruz!

Can Güvenliği İçin Çözüm Bekliyoruz!
Yeşilyurt'taki Tecde Yolu Hattat Sokak kavşağı, ölümlü kazalara neden oluyor. Mahalle sakinleri acil önlem ve trafik düzenlemesi talep ediyor.

Malatya'da Tecde Yolu Hattat Sokak'taki kavşak, sık sık meydana gelen trafik kazaları nedeniyle mahalle sakinlerini endişelendiriyor. Tecde sakinleri, yetkililerden acil önlemler alınmasını istiyor. Mahalleliler, hemen hemen her hafta bir kaza yaşandığını ve insanların yanı sıra sokak hayvanlarının da zarar gördüğünü belirtiyor. Bu kavşak için trafik ışığı talep eden sakinler, karşıdan karşıya geçmekte büyük zorluk yaşadıklarını ifade ediyor.

DİLEKÇE VERİLDİ, SONUÇ BEKLENİYOR!

Mahallelinin şikâyetlerini dinleyen ve ilgili birimlere ilettiğini kaydeden Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit ise yol üzerinde neredeyse 250 metrede bir ışığın olduğunu kaydederek konuyu şöyle anlattı:

“O kavşağa gelene kadar 3 tane ışık var. Orta refüj yapılacaktı o zaman, bina sakinleri karşı çıktı. Karşıya dönüş yapamayacakları için karşı çıktılar. Orada sıkıntı oluyor. Biz onun için kasis talep ettik. O da okul, cami, sağlık ocağı olması dışında kasis koymuyorlar. Oraya trafik ışığı konulabilir mi, bilemiyorum. Hemen 200 metre ilerisinde tekrar ışık var. Çok yakın mesafe ışık var. Yaklaşık olarak 1,5 kilometre içinde 6 tane ışık var. Şu anda dilekçe verdim. Neticesini bekliyoruz. Araçların dönüş yapmaması için orta refüj yapılabilir.”

Tecde yolu üzerindeki bu ölüm kavşağına kasis, orta refüj ya da trafik ışığı önlemlerinden hangisinin alınacağı ise merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir