Cep Telefonu Tarifelerinde Büyük Artış! İşte Yeni Zamlı Fiyatlar

Cep Telefonu Tarifelerinde Büyük Artış! İşte Yeni Zamlı Fiyatlar
Cep telefonu kullanıcıları için endişe verici bir gelişme! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, cep telefonu tarifelerinde önemli bir fiyat artışı yapılacağını duyurdu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir karara imza attı. BTK'nın duyurusuna göre, cep telefonu tarifelerinde önemli bir zamma gidildi. Yapılan düzenlemeyle birlikte, yurt içi ve yurt dışı arama ücretleri ile bazı hizmetlerdeki ücretlerde ciddi artışlar gerçekleşti.

Son zamanlarda Türkiye'de pek çok sektörde artan maliyetler, cep telefonu tarifelerine de yansıdı. BTK'nın açıklamasına göre, cep telefonu tarifelerine yapılan bu büyük zamlar, yurt içi ve yurt dışı aramalarda ve bazı hizmetlerde ücretlerin belirgin bir şekilde artmasına neden oldu.

Yeni Zamlı Cep Telefonu Tarifeleri

BTK, Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret tarife cetvelini güncelledi ve yeni fiyatlar vatandaşları şaşırttı. Yapılan güncellemeyle birlikte fiyatlarda %28'lik bir artış gerçekleşti.

Yeni tarifeye göre, yurt içi aramaların dakikası 3 lira 12 kuruşa, yurt dışı aramaların dakikası ise 31 lira 35 kuruşa yükseldi.

Hat devir ücreti 59,83 TL'ye yükselirken, isim ve unvan değişikliği için talep edilen ücret 40,86 TL oldu. En dikkat çeken değişikliklerden biri ise 'Numara değişikliği' hizmetinde yaşandı. Numara değişikliği için istenen ücret 136,52 TL olarak belirlendi.

Sim kart değişikliklerinde ve garanti kapsamındaki işlemlerde ise değişiklik yapılmayarak ücretsiz devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir