CHP Adayı Ersoy Eren, Arguvan Sanayi Sitesi Esnafıyla Buluştu

CHP Adayı Ersoy Eren, Arguvan Sanayi Sitesi Esnafıyla Buluştu
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına devam eden CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, Arguvan Sanayi Sitesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren, esnaf, mahalle ve mezraları ziyaret etmeye devam ediyor. Eren, önceki gün Arguvan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Sanayi sitesindeki sorunlardan bahseden esnaf, özellikle yaz ve kış aylarındaki hava şartlarından etkilenmemek için sundurma sistemi yapılmasını talep etti.

Eren ise Arguvan'ın kalkınması için sanayinin sağlıklı koşullarda çalışması ve şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirterek, "İlçemizin en önemli sorunu işsizlik. Gençlerimiz evlerinde oturmak zorunda kaldılar. Genç nüfusumuzu artırmak ve Arguvan'ımızı kalkındırmak için çalışmalar yapmalıyız. Esnafımızın, tüccarımızın yanında olmalıyız ki gençlerimize iş sahası kurabilelim, işsizliği çare olalım. Sanayi sitesi esnafımızı dinledik ve taleplerini aldık. Projelerimizde sanayi sitemizin fiziki koşullarını iyileştirmek için de çalışmalar yapacağız. Yaşanabilir bir Arguvan için CHP burada, biz buradayız." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir