CHP Büyükşehir İçin İsim Belli Oldu

CHP Büyükşehir İçin İsim Belli Oldu
CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirleme sürecinde final aşamasına gelindi. Parti Meclisi değerlendirmesi sonrasında ismin açıklanması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Malatya'da iki adayını duyurmasının ardından, büyükşehir için belirlenecek isim merak konusu oldu. Parti meclisi, Malatya büyükşehir belediye başkanını belirleme sürecinde sona yaklaşıyor.

CHP Malatya İl Teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor.

Arapgir ve Yazıhan belediye başkan adaylarını duyuran CHP Malatya İl Teşkilatı, CHP Parti Meclisi'nde 10 Ocak'ta yapılan toplantıda; Arapgir ve Yazıhan'da seçime girecek adayları belirledi.

Arapgir'de mevcut belediye başkanı Haluk Cömertoğlu, CHP'nin adayı olarak yeniden seçimlere katılacak. Yazıhan'da ise Abdulvahap Göçer'in adaylığı kesinleşti.

CHP'de, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son aşamaya gelindiği öğrenildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, tanınmış bir hekimle görüştü ve ünlü hekimin aday olması konusunda partiden olumlu bir karar alındı. Ağbaba, Parti Meclisi'ne sunmak üzere bir rapor hazırlayacak.

Parti Meclisi'nin değerlendirmesinin ardından tanınmış hekimin ismi açıklanacak.

Yeşilyurt için aday belirleme sürecinin devam ettiği de belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir