CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın Seçim Merkezi Açıldı

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın Seçim Merkezi Açıldı
31 Mart yerel seçimlerine yönelik olarak hazırlanan Seçim Merkezi, Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım için resmi olarak açıldı.

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım'ın seçim ofisinin açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Açılışa, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın yanı sıra çok sayıda partili ve destekçi de iştirak etti. Renkli ve coşkulu bir atmosferde geçen etkinlikte, Yıldırım'ın vizyonu ve projeleri partililer tarafından ilgiyle karşılandı. Adayın seçim ofisi, seçim kampanyası için merkezi bir rol oynayacak gibi görünüyor.

BAŞKAN ADAYI YILDIRIM: GÜCÜMÜ HALKTAN ALIYORUM

Burada Hekimhanlılara seslenen Yıldırım, çözüm bekleyen sorunların olduğuna dikkat çekerek,

“Bu sorunları çözmekle ilgili benim bilgim ve birikimim var. Ama bugün sadece bir ofis açılışındayız. Anlatacaklarımızı, projelerimizi, seçimden önceki mitingimize bırakalım. Şunu biliniz ki sorunları seri şekilde çözmede asıl gücü sizlerde alıyoruz. Siyasi partisi, düşüncesi, yaşam şekli, nerede yaşadığı önemli olmasa da bu gücü halkımızdan alıyorum. Birlikte, kardeşçe yaşamayı iyi bilen Hekimhan inanıyorum ki birlikte seçmeyi birlikte yönetmeyi en iyi şekilde başaracaktır. Bunu başardığımızda kazanan Hekimhan olacak. Bu bizimi hepimizin mutluluğu olacak. İnanın sevgili Hekimhalılar, vallahi Hekimhan çok güzel olacak. Hekimhan’ı birlikte yönetme yolunda destekleriniz bekliyor, sizleri saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Beni sizlere, sizleri Alllah’a emanet ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir