CHP İlçesinde İstifa Yankısı

CHP İlçesinde İstifa Yankısı
CHP'de Hekimhan ve Arguvan'da yeni aday gösterilmesine tepki var. Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve ilçe yönetimi istifa edebilir.

31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday belirleme süreci devam ediyor.

Parti, Hekimhan ve Arguvan ilçelerinde mevcut belediye başkanlarıyla devam etmeme kararı aldı. Hekimhan ilçesinde Turan Karadağ'ın yerine Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan'da ise Mehmet Kızıldaş'ın yerine Ersoy Eren'in belediye başkan adayı olarak gösterileceği kamuoyuna yansıdıktan sonra hareketli anlar yaşanmaya başladı.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ'ın, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, ilçe yönetimi ve Hekimhan belediye meclis üyeleriyle birlikte toplu olarak partiden istifa edeceği bildirildi. Turan Karadağ'ın istifasının ardından bağımsız olarak seçime katılma ihtimali konuşuluyor.

Arguvan'da ise mevcut belediye başkanı Mehmet Kızıldaş'ın ismi adaylık listesinden çıkarılmıştı. Kızıldaş'ın yerine Ersoy Eren'in aday olarak belirlendiği kararın alınmasının ardından, Kızıldaş'ın geleceği merak konusu oldu. Mehmet Kızıldaş'ın da Karadağ gibi bağımsız aday olabileceği konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir