CHP Malatya Adayı Veli Ağbaba Ne Zaman Geliyor?

CHP Malatya Adayı Veli Ağbaba Ne Zaman Geliyor?
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Veli Ağbaba'nın Malatya'ya ziyaret düzenleyeceği ve parti il binası önünde bir etkinlik gerçekleştirileceği açıklandı.

CHP içinde uzun süren müzakerelerin ardından CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak. Ağbaba'nın ismi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından onaylandı ve ardından MYK ile Parti Meclisi'nde açıklandı. Ağbaba'nın 17 Şubat Cumartesi günü Malatya'ya geleceği belirtildi.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Ağbaba'nın varışını Tavşantepe mevkiinde 12.00'de karşılayacaklarını ve saat 13.00'te il binası önünde bir miting düzenleyeceklerini belirtti.

Yıldız,

“Büyükşehir için bütün kesimlerin beğenisini toplayan, yaptığımız anketlerde gördük ki bir tek onunla belediyeyi kazanıyoruz. Elini taşın altına koydu, mecliste yıllardır sesimiz soluğumuz oldu. Anketleri görünce gövdesinin taşın altına koymaktan, bu yükü sırtlamaktan geri durmadı. Yaparsa Veli Ağbaba yapar dediler Büyükşehir adayımız Veli Ağbaba hayırlı olsun. Cumartesi günü saat 13.00’da Parti önünde büyük bir halk buluşması yapacağız. 45 gün de Malatya’yı ayağa kaldırmak için Veli Ağbaba’yla büyükşehiri de kazanalım. CHP sizlere emanet. Siz varsanız CHP var” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir