CHP Malatya'da: Veli Ağbaba'nın Adaylığı Gündemde!

CHP Malatya'da: Veli Ağbaba'nın Adaylığı Gündemde!
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için görüşmeler ve istişareler sürerken, milletvekili Veli Ağbaba'nın adı gündemde öne çıkmaya başlıyor.

CHP, 31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Parti, birçok il ve ilçede adaylarını açıklarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı ise merak konusu.

Bu hafta yapılacak olan MYK öncesinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Veli Ağbaba'nın adının öne çıktığı belirtiliyor. İstişarelerin ardından konunun MYK'da görüşülerek Parti Meclisi'ne (PM) sunulması bekleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda henüz net bir karar alınmamış olmasına rağmen, CHP'de Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ismi ön plana çıkıyor. Ağbaba'nın, 6 Şubat'ın birinci yılı dolayısıyla Malatya'da bulunan milletvekilleriyle konuyu istişare ettiği ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e adaylık konusunu ilettiği iddia ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının MYK toplantısının ardından Parti Meclisi'nde yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenmesi öngörülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir