CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belirleniyor

CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belirleniyor
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda görüşmelerin final aşamasına gelindiği bildirildi.

CHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Malatya'daki aday belirleme sürecini sürdürüyor. Parti, Arapgir'de Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan'da Abdulvahap Göçer'i aday gösterirken, Hekimhan'da mevcut başkan Turan Karadağ'ın aday gösterilmemesi üzerine istifa etti. Battalgazi ilçesinde Ali Karakuş'un adaylığı kesinleşirken, büyükşehir ve Yeşilyurt adayları için görüşmeler devam ediyor. kelimeleri değiştir

CHP, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Malatya'daki aday belirleme sürecini sürdürüyor. Parti, Arapgir'de Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan'da Abdulvahap Göçer'i aday gösterirken, Hekimhan'da mevcut başkan Turan Karadağ'ın aday gösterilmemesi üzerine istifa etti. Battalgazi ilçesinde Ali Karakuş'un adaylığı kesinleşirken, büyükşehir ve Yeşilyurt adayları için görüşmeler devam ediyor.

CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının geniş bir kesimi kucaklayacak bir isim olduğu belirtilirken, kimliği gizli tutuluyor. Yapılacak son görüşme ve Parti Meclisi değerlendirmesinin ardından adayın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir