CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!

CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlendi, açıklama ise yakın tarihlerde yapılacak.

31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlıklarını sürdüren CHP'de aday belirleme süreci devam ediyor. Bu süreçte görüşmeler devam ederken, Pazartesi günü yapılacak olan Parti Meclisi toplantısında İstanbul ve Ankara adaylarının açıklanması bekleniyor. Toplantıda aynı zamanda, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş üzerindeki tartışmalar da ele alınacak. Ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayının da belirlenmesi planlanıyor.

CHP Malatya İl Başkanlığı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecinde görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak sürpriz bir gelişmeyle, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı açıklandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına olumlu yaklaştığı, Parti Meclisi toplantısında konunun netleşeceği öğrenildi.

Herhangi bir aday belirlenmemesi durumunda Ağbaba'nın aday olacağı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir