Cumhurbaşkanı az evvel açıkladı! 4A, 4B, 4C emeklisine tahsis numarasına göre 5000 TL ikramiye ödeme günleri netleşti

Cumhurbaşkanı az evvel açıkladı! 4A, 4B, 4C emeklisine tahsis numarasına göre 5000 TL ikramiye ödeme günleri netleşti
4A 4C 4B emeklisinin beklediği haber az önce geldi. Cumhurbaşkanı açıkladı, emekli tahsis numarasına göre 5000 TL'lik ikramiye ödeme günleri belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye Cumhuriyet ikramiyesi müjdesini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. SSK bağ-kur memur emeklisi olan ve çalışmayan emekliler cumhuriyetin 100 yılına özel olarak Tek seferlik ikramiye ödemesi alacak. Emekliye ikramiye ödemesi için detaylar da netleşti. Emekli tahsis numarasına göre 4A 4B 4C emeklisinin ödeme alacağı tarihler belli oldu. Peki 5.000 TL ikramiye ödemesi ne zaman yatacak? Emekli Cumhuriyet ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliye Cumhuriyet ikramiyesi açıklamasının ardından SSK Bağ-Kur, memur emeklisi olan milyonlarca emekli heyecanla ödeme tarihlerini bekliyordu. Tek sefere mahsus olarak cumhuriyetin 100 yılına özel verilecek olan ikramiye ödemelerinde tarihler Nihayet belli oldu. Peki 5000 TL'lik emeklilik ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Emekli Cumhuriyet ikramiyesi ne zaman ödenecek?

CUMHURBAŞKANI AZ EVVEL MÜJDELİ HABERİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta pazartesi günü yapılan kabine toplantısının hemen ardından emekliler için güzel haberleri duyurmuştu. Emekliye Cumhuriyet'in 100 yılına özel olarak tek sefere mahsus olmak üzere 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi yapılacak. Emekli Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili olarak yeni gelişmelerde Az evvel açıklandı. 4A 4B 4C emeklisine emekli tahsis numarasına göre ödeme tarihleri belli oldu.

5000 TL CUMHURİYET İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ

Çalışmayan emekliler için tek sefere mahsus olarak verilecek olan 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödeme tarihleri netleşti. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi dul ve yetim aylığı alanlar Şehit yakınları ve Gaziler bu ikramiye ödemesinden faydalanabilecek. Emekli Cumhuriyet ikramiye ödeme tarihleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada Kasım ayının ilk haftasını işaret etmişti.

Alınan bilgiye göre 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemeleri 15 Kasım tarihine kadar emeklinin IBAN numarası üzerinden yapılacak. SSK Bağkur memur emeklisi fark etmeden tüm emekliler aynı dönemde ödeme alacak.

Ancak dul ve yetim aylığı alanların emekli ikramiye ödemeleri maaş aldıkları hisse oranlarına göre yapılacak. Yani %75 hissi alan bir kişi emekli ikramiyesini de %75 olarak alacak.

KİMLER EMEKLİ CUMHURİYET İKRAMİYESİ ALAMIYOR?

Emekli Cumhuriyet ikramiyesinden yararlanamayacak olan grup da belli oldu. Emekli olmasına rağmen fiilen çalışmaya devam eden emekliler ve bankaların çeşitli sandıklarından emekli olanlar 5.000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi ödemesinden faydalanamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir