Cumhurbaşkanı talimatı ile emekliye ek ödeme 10.00'da duyuruldu! Bugün gidene 9900 TL destek ödemesi verilecek

Cumhurbaşkanı talimatı ile emekliye ek ödeme 10.00'da duyuruldu! Bugün gidene 9900 TL destek ödemesi verilecek
Cumhurbaşkanı talimatıyla SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek ödeme geliyor. Bu sabah 10.00'da duyuruldu emekliler sevinçten havalara uçacak.

Emekliye yönelik yeni kampanyalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı talimatıyla SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda emekliler için uzun süreden beri promosyon desteği veriliyor. Özellikle Ekim ayında emekli maaşına ara zam beklentileri ile birlikte bankaların promosyon ücretlerini de zam geldi. 17 milyon emekliyi ilgilendiren yeni kampanya Az önce duyuruldu. Yapı Kredi Bankası emekliye Bugünden itibaren tam 9.900 TL'lik destek ödemesi yapacak.

Milyonlarca emekli vatandaşın bir süredir ara zam beklentileri ve bayram ikramiyesi talepleri devam ediyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Ekim'de yapılan kabine toplantısının ardından bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi sözü veren Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bir jest yaparken bankalardan da anında tepki geldi. Bankalar Ekim ayı promosyon ücretlerini güncelledi. Ekim ayında emekli maaşlarına ek 9900 TL'lik promosyon duyurusu Sabah saatlerinde geldi.

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİYE 9900 TL'LİK EK ÖDEME DESTEĞİ VERİLECEK

Finansbank’tan bu sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre emekli maaşı alan vatandaşlara promosyon miktarı arttırıldı. Ekim ayı güncel Emekli promosyonu ücretleri yükselirken Finansbank'ın vereceği rakamda 9900 TL'ye çıktı. Emekli maaşı alanlar ay sonuna kadar ek ödeme desteği için başvuru işlemlerini yapabilecek. SSK, BAĞ-KUR memur emeklisi fark etmeden tüm emekliler için promosyon desteği sunulacak. Milyonlarca emekli için ek koşul yok Sadece promosyon başvurusu yaparak 3 yıllığına taahhüt vermek yeterli olacak.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Finansbank emekli promosyonunda başvuru tarihleri de belli oldu. Kampanya 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli. Yani SSK ve Bağ-kur emeklisi vatandaşların ay sonuna kadar Finansbank şubelerinden nabil bankacılıktan ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru süresini kaçırmadan işlemlerini yapan emeklilere aynı gün içinde ödeme veriliyor. Ancak Yeni emeklilerin ödemeden yararlanması için ilk maaşlarını alana kadar beklemeleri gerekiyor.

3 yıllığına maaş taahhüdü karşılığında rekor promosyon fırsatı sunan Finansbank'ın emekliye sürprizleri bununla da sınırlı değil. Finansbank müşterisi olan emekliler düşük faizli kredi desteği, ücretsiz havale ve EFT gibi birçok avantajı da elde ediyor. Emekliler için sunulan Finansbank promosyon kampanyasında hızlı ve kolay başvuru şansı da emeklinin işini kolaylaştırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir