Dolar gümbür gümbür geliyor! Selçuk Geçer tüm hesapları tepetaklak edecek yüzyılın rekorunu açıkladı

Dolar gümbür gümbür geliyor! Selçuk Geçer tüm hesapları tepetaklak edecek yüzyılın rekorunu açıkladı
Dolar kuru son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Felaket tellalı Selçuk Geçer herkesin hesaplarını tepetaklak edecek yeni dolar kuru tahminlerini açıkladı. O tarihte dolardan yüzyılın rekoru gelecek.

Dolar kuru son dakika gelişmeleri hem yatırımcılar hem de vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yılbaşından bu yana ekonomi için önemli adımlar atılmaya devam ediliyor ancak Dolar TL 28 liraya kadar yükseldi. Dolar 30 TL olacak mı sorusunun yanıtı da bir süredir gündemden düşmüyor. Ünlüye ekonomi Selçuk Geçer ise ABD Bankası Morgan Stanley'in Türkiye raporuna tepki gösterdi. Felaket tellalı olarak da tanınan Ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun yeni rekorunu açıkladı. Elinde bir doları bile olanlar bu habere çok sevinecek. Çünkü dolar O tarihte 45 TL'ye dayanacak.

Dolar kuru yılbaşından bu yana düzenli olarak yükselmeye eğilimine devam ederken seçimlerin ardından adeta patladı. ABD Merkez Bankası'nın ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararları da Dolar kurunu yakından ilgilendiriyor. Uzmanlara göre Dolar TL 30 lirayı kısa süre içinde görecek. Hatta Dolar kuru için daha da yüksek tahminler var. Yaptığı yüksek tahminler nedeniyle adı felaket tellalına çıkan ekonomik Selçuk geçer, doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki Dolar ne zaman 45 TL olacak? Elinde 1 doları olanlar dolar borcu olanlar aman dikkat o tarih geliyor. İşte Selçuk Geçer dolar yorumları ve Dolar tahminleri…

selcuk-gecer-1.jpg

SELÇUK GEÇER DOLARIN 45 TL OLACAĞI TARİHİ AÇIKLADI

Ünlü ekonomi Selçuk Geçer ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım kararlarına dikkat çekti. Dolar kurunda bu kararların etkisiyle birlikte ani Yükseliş atakları beklediğini söyleyen Selçuk Geçer, elinde dolar olan ve dolar borcu olan vatandaşları uyardı.

Faiz artırımlarının devam etmesi halinde ABD'de hisse satışlarının başlayacağını ve bunun tüm dünyaya yansıyacağını belirten Selçuk Geçer, uluslararası piyasaların gerilemesi durumunda Türkiye'de de bir miktar baskı oluşacağını söyledi. Dünya borsalarında esas büyük satışların önümüzdeki günlerde geleceğini de söyleyen Selçuk Geçer, böyle bir tablonun oluşması durumunda riskli piyasalarda ciddi düşüşler olacağını ifade etti. Altın fiyatları ile ilgili de konuşan Selçuk Geçer önce bir gevşeme ve sonrasında ise yukarı yönlü hareket beklediğini dile getirdi.

selcuk-gecer-2.jpg

TÜRKİYE'YE BİR MANİPÜLASYON UYGULANIYOR

Dolar kuru Yorumlarını da paylaşan ekonomik Selçuk Geçer Avrupa ve ABD tarafından Türkiye'ye bir Manipülasyon uygulandığını söyledi. ABD'li banka Morgan Stanley tarafından açıklanan Türkiye raporuna da tepki gösteren Selçuk geçer, Türk lirasının yeterince değer kaybettiğini ve daha fazla değer kaybetmesine gerek olmadığını dile getirdi.

Dolarda 27 TL'nin son derece değerli bir rakam olduğunu vurgulayan Selçuk Geçer, ancak daha da yükselmesi gerektiğini dile getirdi. Türk lirasının şu anda dolar karşısında en az 45 lira olması gerektiğine vurgu yapan Ekonomist, “Olmazsa Türkiye'nin dış ticaret açığı daha da artacak. Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler buralar değil. Dengeleneceği seviye 45 lira ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir