Emekliler Yaşadı! 12500 TL Ödeme Piyango Gibi Çıktı

Emekliler Yaşadı! 12500 TL Ödeme Piyango Gibi Çıktı
Emekliler için ödemelerin arkası kesilmiyor. Duyurulan son haberlere göre emekli maaşını o bankaya taşıyanlara 8.500 TL + 4.000 TL ek ödeme verilecek.

Son zamanlarda emekliye yönelik yapılan desteklerin yanında bankalarda harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere 5000 TL ikramiye vermesinin ardından bankalarda emekliye yönelik kampanya uygulamalarına devam ediyor.

ikra-1.webp

Devletin desteklerini arkasından çekmediği emeklilere bu kez sevindirici haberde bankalar tarafından geldi. Emeklilerle anlaşmak için çeşitli kampanya ve ödemeler düzenleyen bankalar bu kez de ödemelerine ek ödemeler ile emeklileri kendilerine çekme yarışındalar.

maas-1.webp

HANGİ BANKALAR EMEKLİYE PROMOSYON ÖDÜYOR

Açıklama bu defa ING Bank tarafından gerçekleşti. ING, yaptığı açıklamasında emekli maaşını ING’ye taşıyarak maaş tutarına göre ek promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Ödemelerin miktarı maaşlara göre değişkenlik gösterecek olup, banka tarafından paylaşılan açıklamada, “SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz” ifadesini kullandı.

emekli-1.webp

E-DEVLET ÜZERİNDNE TAŞIYABİLİRSİNİZ

Banka, açıklamalarının devamında e-Devlet üzerinden maaş taşıma işleminin yapılabileceği söyledi. ING Telefon Bankacılığı’nı arayarak ya da şubeler üzerinden kolayca maaş taşınma işlemi yapılabileceğinin altını çizdi.

MAAŞI MÜŞTERİSİ AVANTAJLARI NELER

Maaş müşterisi olunması halinde faydalanabilecekleri avantajlar da tek tek belirtildi. Bankanın açıklamasına göre avantajların detayları:

Para transfer işlemlerinde masraf ödeme yok

Faiz oranı yüzde 3,39’dan başlayacaktır

3 ay boyunca puan toplama koşulu olmadan Turuncu Ekstra Plus avantajları sunulacak

Banka yapmış olduğu açıklamasının devamında ise ilk defa ING Kredi Kartı başvuru yapıldığında ilk 2 yıl kart ücretinin ödenmeyeceğini söyledi. Bununla beraber 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans kullanılması halinde 500 TL Bonus fırsatından yararlanılabileceğinin altı vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir