Emeklinin hesabına 20 bin TL yatıyor! Bankadan dev adım

Emeklinin hesabına 20 bin TL yatıyor! Bankadan dev adım
Emeklinin hesabına 20 bin TL yatıyor. Emekli vatandaşların büyük bir sevinçle karşıladığı hesaplara 20 bin TL kampanyası herkesi mutlu etti. İşte Emekliye 20 bin TL detayları!

Son dakika Emekliye güzel haber geldi! Emekli vatandaşlarımıza Halkbank yepyeni bir kampanya yaptı. Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre, Emekli maaş promosyonu bir kez daha güncellendi. İşte yeni Emekli kampanyasının detayları!

Emekliye ek kaynak Halkbank'tan!

jbank.jpg

Zar zor geçinen emekli vatandaşlara ek gelir nereden gelirse gelsin şu an ilaç gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. En büyük gelir olan emekli maaş promosyonları da bankalar arasında yarışı beraberinde getiriyor. Emeklinin en çok yanında olan Halkbank tarafından emekli promosyonunda son dakika güncellemeler yapıldı.

Halkbank Emekli promosyon kampanyasını güncelledi!

bankh.jpg

Halkbank, son dakika emekli maaş pormosyonu güncellediğini duyurdu. Hem maaş promosyonu hem ihtiyaç kredisini beraber sunan Halkbank, iki ödemeyi alarak nakit problemlerini geçici de olsa ortadan kaldırıyor. Emekli için haberi alır almaz büyük bir müjde olarak verilen haberin detayları sizlerle.

Halkbank Emekli promosyon ödemelerinde 3000 TL ile 5000 TL arasında yapıyor. En düşük maaşa 3000 TL ödeyen Halkbank, en yüksek maaşa 5000 TL promosyon ödemesi yapıyor. Ancak 2. kampanyayla birlikte Halkbanklı emekli büyük bir nefes alıyor!

İhtiyaç Kredisi müjdesi!

ihti.webp

Halkbank, emekliye özel emekli maaş promosyonu kampanyasında ihtiyaç kredisi kampanyası müşteriye sunuluyor. Müşterinin kabul edip etmemesin cevabı gelir gelmez, 15.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplara tanımlanıyor. Daha yüksek isteyen vatandaşlara yüksek limitler verilse de 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası herkes tarafındna alınabiliyor. 36 ay vadeyle alınan alınan İhtiyaç kredisi müşterinin emekli maaşından kesiliyor ve taksit ödemesi takip etmek zorunda kalmıyor.

Toplamda 20.000 TL alabilirsiniz!

Halkbank'ın 5000 TL maaş promosyonu ve 15.000 TL ihtiyaç kredisi alarak 20.000 TL nakit para ile bankadan ayrılması emekliler için az da olsa sevinç yarattı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir