Emekliye 15.000 TL promosyon verilecek! Bankalar Ekim ayında çok cömert

Emekliye 15.000 TL promosyon verilecek! Bankalar Ekim ayında çok cömert
Emekli maaşı alanlar için yeni promosyon kampanyası duyuruldu. Bankalar Ekim ayında çok cömert. İşte yeni 15.000 TL emekli promosyonu detayları…

Bankalarda emekli promosyonu yarışı yeniden başladı. Ekim ayında bir çok bankada SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisine yönelik yepyeni kampanyalar var. Hem emekli promosyonu hem de bankaların sunduğu emekli kredisi kampanyaları giderek artıyor. Bugün de emekliye yeni bir müjdeli haber geldi. Halkbank’ta yepyeni bir promosyon kampanyası başladı. Peki Halkbank emekliye ne kadar promosyonu verecek? Halkbank emekli promosyon şartları neler?

Ekim ayı emekli promosyonu kampanyaları devam ediyor. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi için hazırlanan yeni promosyonda Halkbank rakiplerinin önüne geçti. Çünkü Halkbank tarafından hem emekli promosyonu hem de düşük faizli emekli kredisi imkanı sunuluyor. Kamu bankalarından olmasına rağmen cazip teklifleri ile öne çıkan Halkbank, yeni kampanyası ile de son derece beğeni topladı. Peki Halkbank emekli promosyonu şartları neler? Kimler Halkbank’tan emekli promosyonu alabilir? İşte şartlar ve detaylar…

emekliye-15-000-tl-odeme-1.jpg

EMEKLİYE CUMHURİYET İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

SSK, BAĞ-KUR, 4C ve EYT emeklisi 17 milyona yakın vatandaş emekli ek ödeme imkanlarını takip ediyor. Emekliye son ek ödeme müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi. Cumhuriyetin 100. yılına özel bir jest yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere tam 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi müjdesini verdi. Kasım ayının ilk yarısında emeklilere ödenecek ikramiyeden sadece çalışmayan emekliler yararlanacak.

HALKBANK’TAN DEV PROMOSYON GELDİ

Emekliler zorlayıcı yaşam koşulları içinde geçinmeye çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen ikramiye müjdesi ile sevindi. Şimdi ise emekli promosyon ödemelerinden müjde geldi. SSK, BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi için az önce son dakika açıklaması yapıldı.

Halkbank, emekli maaşı alan ve maaşını taşıyan emeklilere 15.000 TL ödeme yapacak. Ödemenin bir bölümü emekli promosyonu olarak verilirken bir bölümü ise emekli kredisi olarak hesaplara yatacak.

emekliye-15-000-tl-odeme-2.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ 31 EKİM 2023

Halkbank emekli promosyonu kampanyasında son başvuru tarihi belli oldu. 31 Ekim 2023 tarihine kadar Halkbank şubelerinden mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapan emekliler ödeme almaya hak kazanacak. 31 Ekim 2023 tarihine kadar maaşını taşıyan emeklilere 3 gün içinde promosyon desteği verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir