Eşten dosttan para aramaya son! Şipşak 15.000 TL faizsiz kredi adınıza tanımlanıyor

Eşten dosttan para aramaya son! Şipşak 15.000 TL faizsiz kredi adınıza tanımlanıyor
Eşten dosttan para arayan nakite ihtiyacını karşılamaya çalışan vatandaşa Yapı Kredi'den Müjde geldi. 15.000 TL şipşak faizsiz acil kredi desteği hesaplara tanımlanıyor.

Yapı Kredi Bankası acil nakit ihtiyacı olan ve bunun içine içten dosttan para aramaya çalışan vatandaşa büyük müjdeyi duyurdu. Yapı Kredi'nin yeni kampanyası ile birlikte başvuru yapanlara 15.000 TL faizsiz kredi desteği sağlanacak… şubeye bile gitmeden doğrudan Yapı Kredi'den faizsiz kredi almak mümkün hale geliyor. Tek şart Yapı Kredi'nin yeni müşterisi olmak. Yapı Kredi 15.000 TL faizsiz kredi detayları haberimizde…

Türkiye'de vatandaşın nakite ihtiyacını Hızlı ve kolay bir şekilde sağlayan bankalardan biri olan Yapı Kredi acil nakit ihtiyacı olanlara yepyeni bir çözüm imkanı daha sunuyor. Yapı Kredi Bankası tarafından Nakit paraya sıkışanlara acil kredi fırsatı tanımlanıyor. Üstelik sağdan soldan para arama derdi de tamamen ortadan kaldırır kalkıyor. Yapı Kredi Bankası'na yeni müşteri olanlar faizsiz 15.000 TL kredi desteği alabiliyor. Koşulsuz şartsız faizsiz kredi kampanyası için merak edilen başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

nakit-para-yardimi-1.jpg

31 EKİM'E KADAR BAŞVURANLARA 15.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Yapı Kredi Bankası yeni müşterileri için özel bir kredi kampanyası daha başlattı. Kampanya kapsamında ilk kez Yapı Kredi müşterisi olacak olanlara 15.000 TL faizsiz kredi desteği verilecek. Faizsiz taksitli nakit avans olarak da bilinen Yapı Kredi'nin yeni kampanyasında başvurular 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli.

Yapı Kredi'nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmak isteyenler hemen başvuru formunu doldurarak faizsiz nakit avans kullanabilir. Ayrıca Yapı Kredi mobil uygulama üzerinden ve şubelerden de başvuru yapma şansına sahipsiniz. Hatta Yapı Kredi ATM'lerinden kolay başvuru imkanı da sizi bekliyor.

nakit-para-yardimi-2.jpg

ATM'DEN HIZLI VE KOLAY BAŞVURU

Yapı Kredi Bankası'nın yeni 15.000 TL faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak için 31 Ekim tarihine kadar cep telefonunuza Yapı Kredi mobil uygulamasını yükleyin ve ardından görüntülü görüşme imkanı ile yeni bir hesap oluşturun. Yapı Kredi müşterisi olanlar 15 gün içinde gelen kredi kartı ile birlikte ATM'LERDEN Hızlı ve kolay faizsiz kredi başvurusu yapabilecek. Yapı Kredi'nin faizsiz kredi kampanyası kapsamında geri ödeme 6 ayda eşit taksitlerle yapılacak. Yapı Kredi yeni kredi kampanyası kapsamında aynı zamanda ödeme erteleme gibi avantajlardan yararlanmak da mümkün.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir