Gelecek Partisi'nde Malatya'da Büyük İstifa Dalgası!

Gelecek Partisi'nde Malatya'da Büyük İstifa Dalgası!
Ahmet Davutoğlu'nun liderliğini üstlendiği Gelecek Partisi'nde Malatya İl Başkanlığı, ilçe başkanları ve yönetimleri, başkanlık kurulu, yönetim kurulu, etik ve disiplin kurulu ile birlikte 880 üyenin istifa ettiği açıklandı.

Eski başbakan, eski dışişleri bakanı ve Gelecek Partisi'nin kurucu genel başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya'da önemli bir istifa dalgasıyla karşı karşıya kaldı.

Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "Gelecek Partisi'ndeki görevlerimizden ve üyelikten gördüğümüz lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayız. Bu sebepten dolayı; Malatya İl Başkanlığı, Başkanlık Kurulu, Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Disiplin Kurulu, 13 İlçe Başkanı ve yönetim kurulları olarak, ayrıca 880 üyemizle birlikte Gelecek Partisi'ndeki tüm görevlerimizden istifa ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Semih Aksoy, istifalarla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Kuruluşundan beri içinde bulunduğum Gelecek Partisi'ndeki görevlerimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi camiasına bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir