Gündüzbey Mahallesi Bakanlığa Emanet

Gündüzbey Mahallesi Bakanlığa Emanet
Yeşilyurt’a bağlı Gündüzbey Mahallesi’nde koruma amaçlı yeni imar planı yapma yetkisi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığı’nda 16 Ocak 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin ele alınmasına geçildi. Gündemdeki konular arasında öne çıkanlar; Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi 1/5000 Koruma Amaçlı İmar Planlarının Kültür ve Turizm Bakanlığına yetki verilmesi ve Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları oldu. Meclis üyeleri tarafından görüşülen bu raporlar kabul edildi.

Ayrıca, Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının 14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi. Tüm bu kararlar, şehrin yönetimi ve planlaması açısından önemli gelişmeleri içeriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir