Hanımınçiftliği'nde Hırsızlık Olayına Anında Müdahale

Hanımınçiftliği'nde Hırsızlık Olayına Anında Müdahale
Malatya'da, hırsızlık olayları giderek artarken Hanımınçiftliği'nde hırsızlar suçüstü yakalanarak vatandaşların en çok şikayet ettiği konular arasında yer aldı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Hanımınçiftliği Mahallesi Sağlık Ocağı Sokak'ta meydana gelen hırsızlık olayına müdahale eden polis ekipleri, hırsızlık zanlısını evin içinde elbise dolabında yakaladı. Tutuklanan M.S., polise verdiği ifadede diğer suç ortaklarını da açıkladı. Hemen harekete geçen polis, F.D. ve H.K.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda çalınan malzemelere de el konuldu. Bu malzemeler arasında 1 adet av tüfeği ve 45 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet tabanca, 2 adet televizyon, 3 kutu fişek, bakır mutfak eşyaları, 1 adet hızar makinası ve 1 adet şarjlı matkap bulunuyordu. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hırsızlık şüphelileri, çaldıkları diğer eşyaları hurdacıya satarak itiraf ettiler. Yapılan sorguların ardından mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir