İki Yılda Konut ve Çiftçi Desteği!

İki Yılda Konut ve Çiftçi Desteği!
Deprem şehri Malatya'nın konut ihtiyaçlarını iki yıl içinde karşılayacaklarını belirten AK Partili Er, Eskimalatya'daki çiftçilere her türlü destek sağlayacaklarını ifade etti.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, EskiMalatya’da halkla buluştu.

AK Parti'nin belediye başkan adayları seçim kampanyalarını sürdürüyor. Sami Er, Bayram Taşkın ve Prof. Dr. İlhan Geçit, EskiMalatya'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in de katıldığı etkinlikte, Kahveci birlik ve beraberlik mesajları verirken, Güder ise EskiMalatya'nın tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak bölgeye yapılan önemli hizmetleri anlattı.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, göreve gelmelerinin ardından ayrım yapmadan herkesi kucaklayacaklarını belirterek, hizmetkar olma anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, depremde büyük yıkım yaşayan Malatya'nın ayaklanabilmesi için iktidar desteğinin önemine vurgu yaparak, 31 Mart'taki kararın kentin 50 ila 100 yılını etkileyeceğini belirtti.

Programın son konuşmasını yapan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Eskimalatya'yı iyi tanıdığını belirterek, daha önce başlatılan tarihi surlar çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Er, Eskimalatya'da depremlerde hasar alan tüm kültür varlıklarını restore edeceklerini ve bölge çiftçisine tarımsal destek sağlayacaklarını söyledi.

Deprem sonrası yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Er, kentteki kalıcı konut ihtiyacını 2 yılda karşılayarak vatandaşların evlerine kavuşmalarını sağlayacaklarını ifade ederek, yeni çarşıdaki çalışmaların bir yıl içinde tamamlanacağını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir