Kırmızı et fiyatlarına yüzde 45 indirim! Zam öncesi mega kampanya kaçmaz

Kırmızı et fiyatlarına yüzde 45 indirim! Zam öncesi mega kampanya kaçmaz
Zincir marketler indirim üstüne indirim kampanyalarına devam ediyor. Bu defa kırmızı et fiyatlarına Okkalı indirim geldi. O markette kırmızı et fiyatlarında %45'e varan indirim başladı.

Türkiye’de Enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün düşmesi ile birlikte vatandaşların temel gıda ürünlerine ulaşması da her geçen gün zorlaşıyor. Hatta yeni zam haberleri de yolda. Neyse ki bazı zinciri marketlerde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Bu defa kırmızı et fiyatlarına büyük indirim uygulandı. Yeni indirimle birlikte kırmızı et fiyatları %45'e kadar düştü. Ekonomik alışveriş yapmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. İşte kırmızı et indirimi ve yeni fiyat listesi…

Migros'un indirim kampanyaları Ekim ayında hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin en büyük zinciri marketlerinden olan ve son dönemlerde yaptığı kampanyaları ile dikkat çeken ünlü Marketler Zinciri bu defa kırmızı et çeşitlerine indirim yaptı. Migros'ta kırmızı et fiyatları %45'e Varan indirimle satışa çıkıyor. Sadece 2 gün geçerli olan Migros'un kırmızı et indirimini Sakın kaçırmayın. Peki Migros kırmızı et fiyatları ne kadar? Migros indirimli kırmızı et fiyatları ve detaylar haberimizde…

MİGROS'TAN DEV KIRMIZI ET İNDİRİMİ BAŞLADI

Migros Market kırmızı et fiyatlarına 17 Ekim tarihine kadar geçerli olacak şekilde devasa bir indirim uyguluyor. Tüketicinin yüzünü güldüren yepyeni bir kampanya daha yapan ünlü marketler zincirinde yeni kırmızı et fiyatları belli oldu. İşte Migros'un indirimli kırmızı et fiyatları:

- Dana But Sotelik Et Çiftlik Kg 391,41 TL

- Bolca Hindi Dilimli Göğüs 750 G 119,90 TL

- Dana But Tas Kebaplık Et Çiftlik Kg 474,90 TL

- Banvit Piliç Baget Kg 67,12 TL

- Polonez Dana Kasap Sucuk 59 TL

- Uzman Kasap Dana Hamburger Köfte 330 Gram 93,42 TL

- Apikoğlu Klasik Sucuk Kg 890,00 TL

- Dana But Sotelik Et Çiftlik Kg 391,41 TL

- Uzman Kasap Tekirdağ Köfte 320 G 112,90 TL

- Uzman Kasap Izgara Köfte 320 G 112,90 TL

17 EKİM İNDİRİMDE SON GÜN

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros Market indirim kampanyasına 17 Ekim tarihine kadar düzenliyor. O tarihe kadar Migros marketten ekonomik alışveriş yapmak isteyenlerin Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları gerekiyor. Hesaplı alışveriş imkanı için Migros mağazalarına ya da Migros Sanal Market uygulamasına uğrayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir