Kışla Caddesi Kararı İptal Edildi

Kışla Caddesi Kararı İptal Edildi
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, İkizce Konteyner Kent'teki depremzedelere destek mesajı verdi: "Birlikte yaraları saracağız, zor günleri birlikte atlatacağız."

Seçim turu sırasında konteyner kentleri ziyaret eden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt ilçesinde bulunan İkizce Konteyner Kent’ini ziyaret etti. İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve parti teşkilatı ile birlikte depremzede aileleri ziyaret eden Er, kalıcı konutların hızla tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Er, 6 Şubat'taki depremin ardından yaşanan büyük yıkımı aşmak için göreve gelir gelmez aktif bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Kışla Caddesi'nde bulunan esnaflarla da görüşen Er, esnafın dükkânlarının yıkımının ertelenmesi talebi üzerine TOKİ yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Er, önce yıkılan alanlarda projelerin başlatılacağını ve bu sürecin planlı bir şekilde ilerleyeceğini vurguladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, aynı zamanda Yeşilyurt ilçesindeki AK Parti meclis üyesi aday adaylarıyla buluştu. Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi de katıldı. Sami Er, meclis üyeliği için aday adayı olanlarla yaptığı görüşmede, gerçekleştirecekleri projeler ve sunacakları hizmetler hakkında konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir