Kıyıda köşede çeyrek, yarım, tam ve gram altını olanlar dumur olacak! İslam Memiş son 2 gün diyerek uyardı

Kıyıda köşede çeyrek, yarım, tam ve gram altını olanlar dumur olacak! İslam Memiş son 2 gün diyerek uyardı
Elinde çeyrek yarım tam gram altını olanlar için altın kâhini İslam Memiş’ten uyarı geldi. Son iki gününüz var aman dikkat.

Altın yatırımcılar ve vatandaşlar için güvenilir liman olmaya devam ediyor. Yatırım yapmak ya da birikim yapmak için altına alan vatandaşlar o zaman isimlerin yorumlarını da yakından takip ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu konuda açıklamalarına en çok önem verilen isimlerden biri oldu. Son dönemlerde altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası ünlü ekonomist yeni değerlendirmelerde bulundu. Peki altın düşecek mi yoksa çıkacak mı? Altın alınır mı yoksa satılır mı?

Elinde altın olanlar altın yatırımı yapmayı düşünenler ya da altın borcu olanlar son günlerde altın piyasasında yaşanan hareketlilik nedeniyle tedirgin olmaya devam ediyor. Bu durumda da uzmanların yorumları vatandaş ve yatırımcılar için her zaman önemli hale geliyor. Altın fiyatları konusunda isabetli tahminleri ile tanınan isimlerden biri olan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni aldığın tahminlerini açıkladı. Ünlü ekonomist, elinde kıyıda köşede altına olanlara uyardı. Peki altın fiyatları ne olur? Altın düşer mi yoksa çıkar mı?

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın fiyatlarında son günlerde önemli düşüşler yaşanıyor. Buda altın almayı düşünen yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli bir fırsat haline dönüştü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de hem altın borcu olanlar hem de yatırım yapmayı düşünenler için doğru zamanın şimdi olduğunu söyledi.

Altın fiyatlarında bu düşüşün önemli bir yatırım fırsatı olduğunu belirten ünlü ekonomist, 2023 yılının sonuna kadar gram altın fiyatlarında önemli artışlar olacağını dile getirdi. Gelecekte altın fiyatları ne olacak sorusuna yanıt veren ünlü ekonomist, 2023 yılı sonuna kadar gram altın fiyatlarının 1800 TL’ye kadar çıkmasını beklediğini ifade etti.

islam-memis-altin-1.jpg

ALTINDA YENİ DÜŞÜŞ OLUR MU?

ABD Merkez Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınacak olan faiz kararlarının altın fiyatları için son derece önemli olduğu biliniyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş de bu konuda vatandaşları ve yatırımcıları uyardı. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altında düşüş başladığını hatırlatan ekonomist, ancak bunun kalıcı olmadığını ifade etti. Kısa süre içinde altın fiyatlarında yeniden yükseliş trendini beklediğini söyleyen ekonomist, hala 2000 TL öngörüsünde sürdüğünü dile getirdi.

2024’TE ALTIN FİYATLARI 2000 TL’YE KADAR YÜKSELECEK

Ekonomistler altın fiyatları ile ilgili yeni tahminlerini açıklamaya devam ediyor. Buna göre 2024 yılında altın fiyatları 2000 TL’ye kadar yükselecek. 2024 yılının ortalarından sonra ise altın fiyatlarının 2500 TL bandında geçeceği tahmin ediliyor. O sebeple altın borcu olanların geç kalmadan kapatmaları tavsiye ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir