Konutlar Kura Çekimleri İçin Hazır

Konutlar Kura Çekimleri İçin Hazır
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya'da 6 bin konutun kısa bir süre içerisinde kura çekimi yapılacak ve hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

Vali Yazıcı, Malatya'nın hızla ayağa kalkması için çaba sarf ettiklerini belirterek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışmaların devam ettiğini söyledi. Vali, çarşı bölgesinde 500 dönümlük alanda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verirken, kent merkezinde 9 bin iş yerinin ve 6 bin konutun inşaatına başlandığını ifade etti. Projelerin hukuki engellere takılmaması durumunda Malatya'nın kısa sürede daha güzel bir şehir haline geleceğini vurguladı.

Vali Yazıcı, Malatya'da TOKİ tarafından gerçekleştirilen 7,542 kırsal köy konutu ve 14,300 çok katlı konutun inşasının devam ettiğini ifade ederek, 6,000 konutun teslime hazır olduğunu belirtti. Kısa süre içinde yapılacak kura çekimiyle bu konutların sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Vali Yazıcı, Malatya'daki depremzedelerin sıkıntılarını çözmeye yönelik çabalarının devam ettiğini ve kentin birkaç yıl içinde toparlanacağını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir