KOSGEB’den Yeni Depremzede Destek Paketi

KOSGEB’den Yeni Depremzede Destek Paketi
KOSGEB, depremlerden etkilenen işletmeler için destek programı başlattı.

KOSGEB'in bu programı sayesinde depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alabilecek.

Destek programı kapsamında; Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirlerinde depremden etkilenen KOBİ’ler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alacaklar. Destek programına başvuru yapmak isteyen işletmelerden, tebligatların dijital olarak iletilmesini sağlayan UETS hesabına sahip olmaları talep ediliyor.

KOSGEB’in depremzede işletmelere yönelik destek programını açıklamasının sonrasında bir destek de e-dönüşüm sektörünün lider kuruluşu olan TÜRKKEP’ten gerçekleşti. TÜRKKEP, afetten etkilenen 11 ildeki KOBİ’ler için UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni yüzde 50 indirimle sağlıyor. TÜRKKEP, yeni müşterilerine özel olarak düzenlediği bu kampanyayla KOSGEB desteğinden faydalanacak işletmelerin UETS adreslerini KEP hesaplarına bağlayarak e-tebligatlarını KEP üzerinden yönetmelerine imkân veriyor. KOSGEB’in destek programına başvuruda bulunmak isteyen 11 ildeki depremzede işletmeler, UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni yüzde 50 indirimle temin etmek için https://turkkep.com.tr/kullanici-talep-formu/ üzerinden ya da [email protected] adresine ulaşarak kampanyadan faydalanabilecek.

TÜRKKEP’in depremzede işletmeler için başlattığı kampanya hakkında bilgiler paylaşan TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, “6 Şubat’ta meydana gelen depremin yaralarını ülke olarak hep birlikte sarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda KOSGEB, depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir destek programı başlattı. Bu desteğe başvuran işletmelerden istenenler arasında UETS hesabına sahibi olmaları da yer alıyor. Yani işletmeler UETS hesabı alarak bu desteğe başvuru yapabilecekler. TÜRKKEP olarak biz de depremzede işletmelerin yanında olmak amacıyla bir indirim kampanyası başlattık. Bu doğrultuda deprem bölgesindeki 11 ilde yer alan işletmelerin % 50 indirimle KEP sahibi olmalarını ve KEP adreslerinin UETS hesaplarına bağlanmasını sağlıyoruz. Böylece işletmelerimize hem maliyet anlamında destek oluyoruz hem de tebligatlarına KEP üzerinden yanıt vermelerine imkân sunarak iş süreçlerini dijitalleştiriyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu her anda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. KEP’in 10. yılını kutladığımız bu dönemde ‘gelecek biziz’ sloganıyla bir yola çıktık. Kamu kurum ve kuruluşlarının, KOBİ’lerin, esnafların, holdinglerin kısacası ülkemizdeki tüm işletmelerin geleceği için onların yanında olmaya ve birlikte yürüyerek büyümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir