Malatya Bir Projeye Daha Kavuşuyor

Malatya Bir Projeye Daha Kavuşuyor
Malatya’nın uzun zamandır beklediği Malatya Adliye Sarayı hakkında yapım müjdesi verildi. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak duyurdu.

Yeşiltepe’de bulunan eski Askeri Hastane’nin bulunduğu alana yapılması planlanan adliye binasının ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu.

86.633,80 m² inşaat alanına sahip Adalet Sarayı'mızın yeni hizmet binasının yapımı için gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonuçlandı ve ihale gerçekleşti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sosyal medya üzerinden Malatya Adliye Sarayıyla alakalı bir paylaşımda bulundu.

Ölmeztoprak, ''Gazi Meclisimizde Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'u İl Başkanımız Sayın Namık Gören ile ziyaret ederek şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. 1 Bodrum + Zemin + 5 Normal Kat olmak üzere toplam 86.633,80 m² inşaat alanına sahip Adalet Sarayı'mızın yeni hizmet binasının yapımı için gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin sonuçlanması ve ihalenin gerçekleşmesi dolayısıyla teşekkürlerimizi ileterek, süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Adalet Sarayı binamızın temellerinin bu ay sonunda atılacağı müjdemizi de kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz. Ayrıca, deprem sonrası gerçekleşen Yargı süreci ve hemşehrilerimizin talepleri noktasında görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

toprak-1.png

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir