Malatya Neden İlerleyemedi? Geçit Açıkladı

Malatya Neden İlerleyemedi? Geçit Açıkladı
31 Mart seçimlerine az bir zaman kala gayretle çalışan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya'nın konut inşaatında diğer illere nazaran geride kalmasını yerinde dönüşüme olan talebin yüksek olmasına bağladı.

Çukurdere Mahallesi halkıyla buluşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, hizmette üstün performans sergilediklerini belirtti.

Bostanbaşı ve Yakınca Tamamlanmış Olması Gerekiyor

Aday Geçit,

“ AFAD yetkilileri ile yapılan görüşmelerde dedik ki 2 yılda 6 Şubat depremine ilişkin tüm olumsuz sonuçları ortadan kaldıracağız. Bu iddialı bir söz ve bu sözü Cumhur İttifakı adayları olarak gerçekleştireceğiz. Bakırcılar Çarşısı, Kasap Pazarı ve Akpınar çarşısı 1 yıl içinde hizmete girecek. 1 yılda 55 bin konut teslim edilecek. Malatya’da konut sayısı diğer illere göre az teslim edildi şeklinde bir eleştiri geliyor. Diğer illere göre Malatya’da yerinde dönüşüm talebi çok fazla. Böyle olunca sanki Malatya’da az konut yapılmış gibi gösteriyor. Bu doğru değil. Evet, yerinde dönüşümü hızlandırabilirdik ama ne yazık ki belediyeler arasında bir uyumsuzluk söz konusu. Bugün Bostanbaşı ve Yakınca’nın bitmiş olması gerekiyordu. İnşallah bizler bu konuları hızlandıracağız. Yolun altı ve üstü arasındaki gelişmişlik farkı çok önemli. Bizler ilçemizin her mahallesine eşit hizmet götürmeye söz verdik ve bu sözümüzü de tutacağız. Allah’ın izniyle yapacağımız hizmetler ile üç yıl sonra bambaşka bir Kiltepe göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir