Malatya Seçimlerinde Güçlü Duruşunu Sürdürüyor

Malatya Seçimlerinde Güçlü Duruşunu Sürdürüyor
Malatya'da seçim kampanyasını devam ettiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba'da dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı ve Malatya'da adaylar yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar, ziyaretler, açılışlar, mahalle toplantıları, ilçe gezileri ve televizyon programları gibi etkinliklerle seçmenlerle buluşuyor. Gece gündüz demeden durmadan çalışan adaylar, 31 Mart'a kadar yoğun bir programla seçmenlerle iletişim kurmaya devam edecek.

Malatya'nın 12 yıl süren milletvekilliği deneyimine sahip olan Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak saha çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim kampanyasına başladığı ilk gün, parti rozetini çıkaran Veli Ağbaba, ziyaretlerinde "Herkesin belediye başkanı olacağım" mesajını vurguluyor.

Yoğun bir çalışma temposunda olan Veli Ağbaba'nın konuşmaları sırasında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. 2023 Mayıs ayında gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde de Ağbaba'nın tercih ettiği kırmızı beyaz bileklik gözlerden kaçmadı.

Balkan coğrafyasında baharın müjdecisi olarak kabul edilen "marteniçka" geleneğine uygun bir şekilde bilekliğini takan Ağbaba, bu özel aksesuarını sürekli olarak kullanmaya devam ediyor. Marteniçka yapımında kullanılan beyaz ve kırmızı renkler, Türk kültüründe de önemli simgeler taşıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir