Malatya Yağışlı Bir Gün Sizleri Bekliyor

Malatya Yağışlı Bir Gün Sizleri Bekliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel raporuna göre, Malatya'da bugün hava durumu nasıl olacak? Malatya'da yağış bekleniyor mu? Hangi ilçelerde yağmur yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Malatya için son hava tahmin raporunu açıkladı. Malatya genelinde hava çok bulutlu, aralıklı yağışlı olacak; yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyrederken, güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette rüzgârlar bekleniyor.

Çevre İllerin Hava Durumu

Akçadağ, Doğanyol, Kale, Yeşilyurt ilçelerinde hava durumu tahminlerine göre, gökyüzü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu olacak. Sıcaklık ise 13 derece olarak bekleniyor.

Arapgir, Doğanşehir, Pütürge ilçelerinde de benzer bir hava bekleniyor; çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, sıcaklık ise 11 derece olacak.

Arguvan, Hekimhan, Kuluncak ilçelerinde de hava durumu tahminleri, çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu bir günü işaret ediyor. Sıcaklık 10 derece olarak öngörülüyor.

Battalgazi ilçesinde hava durumu tahminine göre, gökyüzü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu olacak, sıcaklık ise 15 derece olarak öngörülüyor.

Darende ilçesinde de benzer bir senaryo; hava çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, sıcaklık ise 12 derece.

Yazıhan ilçesinde hava durumu tahminlerine göre, gökyüzü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu olacak, sıcaklık ise 14 derece olarak bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir