Malatya'da Kooperatiflere 76 Milyon TL Destek

Malatya'da Kooperatiflere 76 Milyon TL Destek
Ticaret Bakanlığı, Malatya'da geçen üç yılda 628 kooperatifin 663 projesine 76 milyon TL destek sağladı.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, üreticilerin yanında olduklarını belirterek, özellikle kadın, genç ve engelli bireylerin kurduğu kooperatiflerin sayısını artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Ticaret Bakanlığı desteğiyle son üç yılda 628 kooperatifin 663 projesine 76 milyon TL destek sağlandığını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak,

“Üreticilerimizin yanındayız. Malatya'da özellikle kadın, genç ve engelli bireylerimiz tarafından kurulan kooperatiflerimizin sayısını artırmak için çalışıyoruz. Ticaret Bakanlığımızın desteğiyle son üç yılda 628 kooperatifin 663 projesine 76 milyon TL destek sağlandı” dedi.

Milletvekili Ölmeztoprak, kooperatiflere verilen desteklerin yüzde yüz arttırıldığını vurgulayarak, 2024 yılı KOOP-DES programının başladığını ve başvurular için son tarihin 30 Mart olduğunu açıkladı.

“Malatya’mızda kadınlarımızın el emeği ürünlerinin ekonomimize katkısını artırarak, güç birliği yaparak ilerlemelerini desteklemeyi hedefliyoruz” diyen Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir