Malatya'da Seçim Çitası Yükseldi

Malatya'da Seçim Çitası Yükseldi
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 31 Mart Yerel Seçimleri için yüzde 85 hedefi koyduklarını söyledi. Bu oranı hem Battalgazi'de hem de Büyükşehir'de yakalayacaklarını belirtti.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri toplantıda, Battalgazi için yüzde 85 oy alacaklarına dair bir taahhüt verdiklerini belirtti. Başkan Kahveci, teşkilat olarak bu hedefe odaklandıklarını ve bu hedef doğrultusunda Battalgazi bölgesinde her bir vatandaşa ulaşarak, destek talep ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Battalgazi bölgesinde yüzde 85 oy alacaklarına dair söz verdiğini ifade eden Kahveci,

“Aday belirleme sürecimizde, genel merkez binamızda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda, Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim. Bu dönem Battalgazi bölgemizde hem İlçe Belediye Başkan Adayımıza hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza yüzde 85 ile destek vereceğimizi söyledim. Şu anda Battalgazi bölgemizde, teşkilatlarımızın tamamının odak noktası yüzde 85 hedefimiz. 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala şunu çok rahat bir şekilde söyleyebiliriz ki inşallah rakiplerimize çok büyük bir fark atacağız. Gerek sahada gerekse yaptırmış olduğumuz anketlerde bu zaferi görebiliyoruz. Malatya ve Battalgazi bilir ki gerçek belediyecilik, adil belediyecilik, hizmet belediyeciliği AK Parti’dir. AK Parti kadroları işinin ehli, sözünün eridir. Ben bu vesileyle şimdiden 31 Mart zaferimiz için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir