Malatya'da Ücretsiz KPSS Kampı!

Malatya'da Ücretsiz KPSS Kampı!
Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen KPSS tekrar kampına memur adayları büyük ilgi gösterdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in öncülüğünde hayata geçirilen geleneksel Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tekrar dersleri başladı. Deprem sonrasında ders çalışma imkanlarından mahrum kalan kursiyerler için düzenlenen tekrar dersleri, sınavlara hazırlanan öğrencilere destek oluyor. Kursiyerler, bu fırsatı sunan Başkan Osman Güder'e teşekkür etti.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminin ardından öğrencilerin normal yaşantılarına adapte olmalarını sağlamak ve derslerden geri kalmamalarını temin etmek amacıyla bir dizi proje başlatan Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için de kursiyerlere destek vermeye devam ediyor. Başkan Osman Güder'in yönlendirmesiyle geleneksel hale gelen KPSS tekrar dersleri, 15 Ocak'ta başladı. Genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında düzenlenen ara tekrar kampına olan ilgi oldukça yoğun. 21 Ocak tarihine kadar devam edecek olan tekrar dersleri, Görsel Eğitim Kurumları öğretmenlerinin ücretsiz olarak katılımıyla gerçekleştiriliyor.

ÜCRETSİZ KPSS KAMPI!

Tekrar kampı, uzman eğitmenlerin rehberliğinde adaylara ders çalışma teknikleri, konu anlatımları, deneme sınavları ve birebir destek sunarak sınav hazırlığına katkıda bulunuyor. Kampın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür eden kursiyerler arasında Raylı Sistemler Yol Teknolojisi mezunu Mustafa Duymuş, "Kampı düzenleyen hocalarımıza ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ücretsiz olması çok önemli. Tekrarlar bizim için çok önemli ve tekrar yaptıkça da sınava daha iyi hazırlanıyoruz" dedi. Arkeoloji Bölümü öğrencisi Sevda Kızıldağ, "Kurstan çok yüksek verim alıyoruz. Belediyemize ve dersanemize teşekkür ederim" ifadelerini kullanırken, kursiyerlerden Safa Ayaz da "Kampta detaylı bir şekilde tekrar yapıyoruz. Belediyemiz bizi düşünüyor, her zaman yanımızda. Başkanımız Osman Güder'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu Çiğdem Yalçın ise "Özel sektörde çalışıyorum ve tekrar derslerine katılmak için yıllık izin aldım. Çok güzel gidiyor. Hocalarımız da çok iyi anlatıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder'e kursun düzenlenmesine öncülük ettiği için teşekkür ederim" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir